Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ropens odör

 

Gungar över trädens toppar 

 

formar kärleken av sorgens 

stilla virke. Ropar till min 

mormor vänta lovar 

att jag snart är klar 

 

ropar till dig vänta inte 

mer men blomstren, luften 

hagarna redan givit dofter 

av ditt svar 

 

Doften av din eviga besvikelse 

 

allt för länge jag 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-24 16:53



Bookmark and Share


  ULJO
Minnena kommer och går. Poppar upp på gott och ont
2019-11-25
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP