Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad bultar hjärtat om


Var finns en människa
var finns en syster
var någonstans en bror

var finns min älsklings
trygga famn -
där mitt hjärta är

en bänk att sitta på
för mig och min vän

tar min väska och reser
med första bästa tåg

ingen kommer någonsin
att förstå
vad hjärtat bultar om.




Fri vers av Annie b'larsson VIP
Läst 490 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-24 17:49



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Fin rytm i en snygg och stark komposition!
2019-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP