Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjärdoft - haiku

Eka lagd i sjön
redo för premiärtur
Tjärdoft kvardröjer




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-24 20:44



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Inget går upp mot den tjärdoft jag kände från båtarna ännu ej sjösatta
då vid själva skulle sjösätta vår.
2020-06-20

  Larz Gustafsson VIP
Som Carl Anton sjöng i sin fina sång.
2019-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP