Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Håll mig kär

Så satt de där i ring
pratade om allt
och ingenting
sökte svar
alla och envar
på varför
själen så ledsen var
hittade lösningar
i motion och karriär
fast de i tysthet visste
att tomheten de bär
aldrig skulle fyllas
om ingen
håller dem kär




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-24 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP