Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du skriver om...

När du skriver in ditt lösenord...
Ser det ut,
som bläckplumpar.

Tidens gissel...
Tidens aga.

När du skriver OM skrivkrampen, och inte skriver om skrivkrampen, då skapas hjältemod på papper, eller bara, helt sonika, en ny skrivmiljö, på papper!




Bunden vers av Mim
Läst 129 gånger
Publicerad 2019-11-25 05:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim