Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLICKA LILL - tanka

I minnets mardröm

en vadderad vit kista

det rök ur små hål

kistan stod emot väggen

skräcken om flickan däri

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-11-25 18:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mardrömmar kan kännas nog så verkliga...
2019-12-02

  Poeten Salvador VIP
Tänkte på en låt av Sofia Karlsson på REGNET FALLER UTAN OSS
2019-11-26

  Boel Lindell
En skildring som väcker dolda rädslor till liv och skakar om läsaren.
2019-11-26

  Niliboy
Ja, huga ligen!
2019-11-26

    Lena Staaf VIP
Otäckt fin bild
2019-11-25

  Blomma-Stjärna VIP
även min skräckfantasi som barn att bli levande begravd!
2019-11-25

  ULJO
Så fruktansvärt otäckt
2019-11-25

  Marita Ohlquist VIP
Stark text, jag får knotterskinn!
2019-11-25

  M.Eta
Som en rysare!
2019-11-25

  Öknens Ros VIP
Ruggigt.
2019-11-25

  Feliaxel VIP
Det lät otäckt
2019-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP