Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndag mitt i himlen


Det är frost i springan mellan 

valen. Fingrets ihärdiga försök 

att spräcka hinnan 

 

De klassisk styckena. Freud. 
i bättre tappning. 

Vinet som du häller över halsen 

kärleken du ville ge 

 

jag som aldrig riktigt öppnade 

kammarens muskel 

 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2019-11-25 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP