Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NOVEMBERHAIKU

Det grå höstvädret
Vilar grått i min backe
Grå är november





Bunden vers (Haiku) av Annika J
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-25 10:38



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Pärlgrått lysande haiku!
2019-12-07

  Niliboy
Här uppe är det vitt så det förslår!
2019-11-26

  Jan Widströmer VIP
3 X grå i haikuform, nog November alltid.
2019-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Annika J