Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-AroS-

 

 



Omärkligt sorl — molntyst vatten.
Det övergivna varandet.


Namnet som aldrig fanns.
Endast en tömd dröm. 

 

*

 

 

Genom svärtan upplevdes de
som själva kärnan — handplockade.

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fredrik Gaefke
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-25 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Gaefke
Fredrik Gaefke