Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-elyseisk-

 

 

 

 

Nyansen är himmelsk, lövtunn och röd.
Endast tystnaden, ensamhetens vakt 
-ackumulerar utan att döma. 

Orsak och blod rinner längs ärmen.
Tills allt ljudlöst imploderar
ett svalt och milt ljus av inget.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fredrik Gaefke
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-25 17:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är sannerligen inte lätt att få det vackert men du har lyckats med det. En stillsam flykt ut ur medvetandet, som jag minns det. Innan galenskapen eskalerade. Det är en balansgång att hålla sig kvar i intet. Det är fint gestaltat och kräver uppmärksamhet av läsaren.
2019-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Gaefke
Fredrik Gaefke