Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till Dig


Jag ska skriva

ett brev


Skicka det iväg

till dig


med en rosa ballong








Fri vers av Duende
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-05 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Duende
Duende