Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långdistans



jag bor
nästan
längst ner av hela långa Sverige

du bor
nästan
längst upp av hela långa Sverige

jag gillar dig
så magen bubblar
såpbubblor

jag bor
nästan
längst ner av hela långa jävla Sverige

du bor
nästan
längst upp av hela långa jävla Sverige

jag gillar dig
så magen bubblar över
av såpbubblor


snart
är bubblorna
längst upp av hela jävla Sverige





ser du dom än?




Fri vers (Fri form) av Havanna
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-25 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna