Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din jävel




jag brukade tycka om
att vara ensam
så sjukt frustrerande
att du
förstört det
för mig
din jävel





puss




Fri vers (Fri form) av Havanna
Läst 234 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-11-25 22:30



Bookmark and Share


  Niliboy
En önskan om ett levande liv?
2019-11-28

  Per Rydberg
Det är nog någon som tackar för att dina cirklar rubbats.
2019-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna