Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motiverad

M ålmedveten
O slagbar
T rägen
I vrig
V erklig
E tablerad
R ogivande
A nsvarstagande
D riven




Fri vers av Junia VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2019-11-25 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP