Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Pirro

 

Råa kalvhjärtan favorit
även ostkrok med glass
Mjau däremot bara skit
sade no-no med sin tass

denne åtta-kilos jamare
så riskabel att trissa upp
man fick sig en kramare
plasma i rätt blodgrupp

min mor ännu idag bävar
hermelin och sork i truten
jagade ormar samt rävar
vaktade reviret oförtruten

av leverne i skog och mark
var det ofta ett herrans liv
morrade likt lon jättestark
fick nästan 21 år som aktiv





Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-26 15:56



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Katten sina egna vägar går
Blir oftast många år
2019-11-27

  överlevaren VIP
Fin kisse...klös i texten!
2019-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP