Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför verkar alla så jävla lyckliga i en mörk höst?


Bittersweet.

Kan vi inte bara vara fucking skitärliga och bittersweet en stund? 

Jag typ saknar känslor i allt. 

Bittersweet symphony av the verve
( googla om  du inte fattar) 
får mig alltid att gråta. 
Det är en sån sorg i en av dom finaste låtarna som någonsin skapats.
(min allra första kärlek skickade den till mig på msn och jag har aldrig gråtit så många tårar sen dess.) 

Jag saknar alla känslor. 
Det totala kaoset som får oss att snurra tills vi inte längre kan se rakt.
Den totala känslan av hopplöshet som sätter sig som en stor sten i själen.

Den som säger att det var bättre förr har så jävla rätt.
Jag hade så många känslor förr. 

Nu behöver jag alkohol för att ens kunna skriva.

Hobbyalkoholist?
Svar: Yes! 

För jag saknar dom där känslorna som alltid tog en med storm. 




Fri vers (Fri form) av Flisan
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-26 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan