Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför springer jag längs ängar varför synes dimman klaga bäckar le


Sonata nummerlös

 

i de halvt tysta trädens toppar 

ryser flickan lämnandes 

vid ekens skugga 

 

hon du trodde karvade itu 

ditt allt 

 

vår kärlek som hon dödat 

ligger flämtande intill vår död 

 

skriver oss ur varje vinkel

det som dog stort 

 

Med vilken pensel kan hon måla 

våra anletsdrag 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2019-11-26 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP