Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det man sår får man skörda


Alla vill vara lyckliga, men alla unnar inte andra att lyckas.

Alla vill bli bemött med respekt, men alla slutar inte förakta.

Alla vill vara friska, men alla hindrar inte roten ge röta i benen.

Alla vill bli älskade, men alla slutar inte hata.

Alla vill ha fred, men alla söker inte försoning.

Alla vill ha gemenskap, men alla slutar inte sprida bitter galla.

Alla vill ha frid, men alla vill inte förlåta.


Många har allt, men är ändå bara en bottenlös brunn




Prosa av Margo
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-26 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Margo
Margo