Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jord hjord

 

 

viskningens hand

lyfter fingrar

 

snuddar

lätt

vid

 

 

den återhållna andningen

släpps fri

 

 

moln svävar

 flockar av ordhjordar

 

betar gräsets viskning

 

 

 

huden är spänd runt cirkeln

hennes hand smeker den målade huden

 

sakta vaknar trumman upp ur sömn

 

 

 

älskade

 

kan du höra vinden

uppleva hur de dansar i väntan till svar

 

 

golvet en jord

stampat av ilskna steg

 

regn stiger under i från

fuktar

lenar

läker

 

 

vind andas i bambuskog

flöjter med mjuka toner ljuder

 

andas

vida

andas

 

om

du

kan se mitt hjärta

höra

längtan

se hur sjöar kan bli röda

 

om

du

kan röra vid en av dessa droppar

 

en tår

 

skulle du höra ditt namn ur

tonen den skänker

 

en andning blåser

en tår

en bubbla

lyfts

 

svävar

 

bubblor av glas

regnbågsbubblor

skimrar dagens ögon

 

de säger såpa tallen ler skådar in i havsvik

 

nej

du kan inte se inte höra inte röra

 

 

älskade

 

kan du höra vinden

jag önskar dig se

uppleva hur de dansar med träd




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 350 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-26 13:01



Bookmark and Share


  J-M
Finner inga ord som kan beskriva vad den här gör i läsarsjälen och människosjälen min som läser. Ödmjukt tacksam att jag som läsare fann.
2019-12-18

    ej medlem längre
Man kan riktigt känna vinden mot sin hud, som ett livgivande andetag genom själens gåtfulla skog.
2019-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser