Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag av alla dagar


Låter jag mig svepas iväg



Idag av alla dagar
åkte jag hem
till mig själv

Till tiden före

Där på sängen
låg jag och
läste

besökte platser
jag aldrig annars
skulle besöka

Dire Straits fyllde
rummet med
drömmar

om en annan tid
en annan plats

skriven i stjärnorna

Blundar

Låter mig svepas
iväg

till tonerna av
Brothers in

Arms..


Helena 2019-11-26









Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 260 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-11-26 14:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den låten, dessa toner, dessa ackord - nu blir dikten begriplig och stor.
2020-08-20

  Gunnar Hilén VIP
Skön stämning, skön musik.
2020-01-12
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW