Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Generationer

det händer i min sextumsskärm
på de svävande plattformarna

samtiden strömmar mellan mina fingrar;
en storm som överröstar mina frågor

sprickan mellan mig och idealen
störtar mot en lavaflod

och bortom haven gror det nya landet
utan mig




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-11-26 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP