Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymdfarkost


En rymdfarkost,

sänder ut,

en gammal smärta.

Den rispar,

bara lite,

river,

en aning.

spåren:

en röd himmel.




Fri vers av sargassosea
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-26 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sargassosea