Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
där ni beskådar vardagen. Mitt i. Ljuset som finns längst in. Mitt i det erfarna mörkrets boning. Tröstrikt. Skadat. Läkt.


Tidens musik


De skålar. Lyfter glasen. 

för allt de tror de gjort. 

I de immiga avtryckens svett 

rostar alltid gamla cyklar 

 

en man sade idag att han 

aldrig trott på psykologer. 
Tackade för hans ärlighet. Inte 

förrän mötte dig. Tackade honom 

inte längre. Beskrev försiktigt skillnaden 

mellan att inse och erfara. 


Det är så skönt att vara hemma. Tvätta 

våra skrattande kroppar. Känna livets 

största gåta älska. Hennes honungsblonda 

mirakel av högkänslighet. 

erfara. minnas. Veta. Ett liv likt nu. 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-26 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP