Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Ett mänskligt liv. Av Briza Media. 26/11 2019


Kritik på en text (2479) bara ord





Äventyrets lycka känns grandiost och garanterat,
som vore perfektionen infriad.
Först sedan kommer den möjligt beska eftersmaken.

Men är icke möjligheten av 'förlust' en som nödvändig
ingrediens i en beräknande upplevelse.
En läsning av en text lovar visserligen.

Ändå finns ovissheten över hur den skall sig ut och sluta i även.
Men ibland torkar tårarna 'inne'
och sucken en drar blir till en tröstande ynnest.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-29 18:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja, äventyr är det ultimata

tänk om man va en

busker + globetrotter

nya länder varje vecka...

snylta på ett godståg...

1000 människor att

lära känna varje år..

nya låtar att lära

från otroliga musiker

som ingen ens

vet namnet på...

grejer det.. :) <3

john butler trio är det

du kanske hört deras

"ocean"

otrolig låt, säger allting om allting...

https://www.youtube.com/watch?v=jdYJf_ybyVo

2022-12-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP