Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bort från en destruktiv relation som nästan tog mitt liv.


Flykten

det är från dig jag flyr
göms undan
på den plats dit du inte når
bort från våldet
från dödsbringande ord
Katlas brinnande vrede

allt jag gjorde var fel
i dina ögon också
det jag inte gjorde
du plockade hela min fjäderskrud
stal alla ord
all poesi

du nöp så brutalt
snurrade smärtsamt
känslig hud

dina barn och mina ungar
mina portade du
ur vårt liv
härskade
hackade sönder
bit för bit

tog min styrka
för att din skulle bli större

änglar
flög mig bort
ett nytt liv
långt bort från dig

En dag blir du min bok




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-11-26 23:44



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Text vald till Uppmärksammade texter
2020-07-08

  ResenärGenomLivet VIP
Ut ur fängelset till friheten...berörande och fint skrivet...
2019-12-02

    carinamnm
Briljant skrivet om det svåra!
Skriv boken :)
2019-11-28

  Annie b'larsson VIP
Strålande författat. Tungt innehåll som ändå rör sig lätt och ljust. Orden träffar rakt i hjärtat.
2019-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP