Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

WHEN JUSTICE IS BLIND,DEAF AND DUMB

Mörkertalet brottsoffer ökar i takt
med rädslan för polis och andra
rättsvårdande myndigheter,
då de är mer rädda för dem än
gärningsmännen.

Att för brottsoffer behöva återupp-
leva det de utsatts för med ständiga polisförhör,psykologiska korsförhör
och rättegångar,liknas vid Stasi-
förhör och psykologisk tortyr.

Dessutom misstänkliggörs brotts-
offret som kriminell
när det per-automatic-Google,
hamnar i "Lex-base" "Mr koll"
mfl internetbaserade register.

I allt övrigt är rättvisan dyr i drift,
och den som inte har råd med den
får problem med orättvisan.

Vad som händer med de gömda brotts-
offren,
är självmord alternativt psykvården,
vilket inte utgör någon större skillnad.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2019-11-27 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP