Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Curling är som schack på is

I etern sägs det att :
Curling är som schack på is

Men det måste ju innebära :
att schack är som Curling utan is

Det stämmer inte riktigt,
sa mannen som precis gjort en rockad

© Christer Johansson 2019-11-27





Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-27 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP