Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synvillor


Allt går,

vidare,

i vardagens koreografi.

Under ytan,

en ökenkropp som skapar synvillor.




Fri vers av sargassosea
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-27 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sargassosea