Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppets stjärna

 

 

det lyser en stjärna på himlen så klar

den lyser där så skimrande underbar

 

den sprider hopp om fred och försoning

i varje land, i varje stad, i varje boning

 

budskapet sprids över hela vår jord

lyssna på julens tänkvärda ord

 

låt det goda få råda allena

låt gemenskapen alla förena

 

för barnens skull, kriga ej mer

så hemska saker de ser

 

en värld utan terror och förödelse

den nya världens födelse

 

så låt frihetens sång ljuda

till dans och glädje bjuda

 

en enda jord att leva på

det måste alla förstå

 

må människor detta till sig ta

inte nu, inte sen, utan varje da'

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-11-05 10:10



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Peace, love and understanding. Ska det va så svårt...
2020-11-05

    Lena Staaf VIP
Ja vi måste hoppas. Och göra vad vi kan för att det ska uppfyllas i verkligheten.
2020-11-05

  Kajan VIP
Hopp full bön. Fint.
2020-11-05

  Sparvögat VIP
Hoppet om en bättre värld må det hoppet lysa i stjärnors ljus ...
2020-11-05

  ULJO
Hoppet det sista som överger oss människor
2020-11-05

  Feliaxel VIP
Vi lever alla med hoppet om en bättre värld
Kloka ord
2020-11-05

  AiA Maria den fria

...kärlekens budkavle går...når o öppnar hjärtan!

TACK för ditt o din lysande stjärna!
2020-11-05

  Solstrale VIP
Ett gott manifest!
Bra!

Vi önskar detta varje dag!
Vi ber och försakar för att göra detta möjligt!

2020-11-05

  angela Täubert fd Jansson VIP
Tyvärr en utopi som aldrig kommer att bli verklighet.
men vi kan alla få drömma.
Du är en mästare på att få flyt i dina rim.
2020-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP