Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stormen i mitt vattenglas.




vad gör man när man känner sig som ett asplöv
fast man borde vara en ek
med rötter
flera meter under marken
när varje bris blir ens fall
varje steg ett skalv

jag vill lägga händerna mot marken
borra ner mig i jorden
men jag är inte en sån
det har jag väl för länge sen förstått

för i mitt vattenglas
pågår ständiga stormar




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 492 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2019-11-27 22:11



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
Vackert skrivet!
2019-12-02

  Aisha VIP
mycket vacker och målande beskrivning av en känsla
med skuggor och dagrar
och med vatten
tycker om!
/Aisha
2019-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP