Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglars sällskap

Två änglar sägs skydda mig
ej från skador men från värre

…. dimensioner öppnar sig för Herr Birkan….




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-28 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik