Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Närhet och känslomässigt engagemang ...är viktigt liksom det vi väljer att uttrycka


Det osagda ändå uttalade



Se framtiden
där ditt mod
får ge uttryck
för längtan

Det ord du inte
vågar säga
behöver utrymme

ordet som befriar
och löser det alltför hårt
knutna

är viktigast
av allt

Ordet som kräver
mottagarens
medrörelse
och engagemang
för att hamna i god jord

Det som inte behöver
sägas
men ändå känns
när det intar rummet
och avger värme och
medkänsla











Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-28 04:58



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Känslan är ordets bästa vän
2019-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP