Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hjärtas försvarstal


Detta är ett hjärta
ett människohjärta
det är inte ett skräp
i rännstenen som
man kan sparka på
betänk det du dåre
som sparkar o slår
med eller utan ord
kanske kan hända
det ska komma ett
stort mörker över dig
för allt ont du gjort
betänk det du dåre
att detta är ett hjärta
ett människohjärta.




Fri vers av Annie b'larsson VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-28 08:32



Bookmark and Share


  Gigi
Känner igen mig i dina ord.
Känslan som tvingar en att behöva skriva dessa ord.
Bra förmedlat.
2019-12-13

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Det känns så tryggt att du försvarar ett hjärta i nöd! Innerlig
2019-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP