Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tungt


En människa
vet inte
hur stark
hon är
förrän hon
tvingats bära
mer än hon
orkar

och bär
det också.




Fri vers av Annie b'larsson VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-11-28 08:37



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Så briljant! Vilken sanning, kan i detta nu känna mig hemma i texten!
2019-11-30

  Blåmes
Sanna ord, vackert sammanflätade.
2019-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP