Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett par överblivna år


Jag bor i ett par överblivna år

Förr fanns det bara ett sätt
att minnas;
genom att minnas

Nu brusar och fräser andra tider
omkring oss
som höststormar och vårfloder

Imperfekt tränger sig fram
och kräver jämställdhet
med Presens,
medan Futurum
ständigt viker undan

Tidens linjäritet har avslöjats
som tidernas största bluff

Nu färdas vi
i det rum som tiden faktiskt är,
i all sin samtidighet

Jag bor i ett par överblivna år




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-28 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP