Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världsberättelsens Mittpunkt

Ljusets Herre absorberar nattens djup på ett kors och tyglar ormens viskningar med en piska av kungligt blod.

Treenigheten målar ett inre landskap som söker sig bortom tidens byggstenar, en skattkarta med en himmel av evig frid.

Faderns röst leder hjärtats vandring inuti en lovsång förbi dödens gap genom en Helig spricka i det mätbara rummet.





Fri vers av D S
Läst 191 gånger
Publicerad 2019-11-28 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D S
D S