Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försoning

ORDET håller världen över ett klanglöst djup, Heliga bokstäver i bördig jord leder själen till sanningens modersmål bortom tidens utsträckta händer.

En evig kärleksrelation sveper sin ära kring ett människohjärta och formar ett levande skyddsvärn på fast grund vid medvetandets rand med utsikt över lögnens välde.

Faderns ansikte speglas i livets ande ombord på trons ark, byggd på hoppet om en himmelsk segermåltid.




Fri vers av D S
Läst 183 gånger
Publicerad 2019-11-28 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D S
D S