Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack Redaktionen

 

I åratal har jag letat och letat efter sidan där man får sin faktura.
Och jo, det gjorde jag i år igen. Men se nu har jag lärd mig något.

Jag behöver inte leta alls...bara vänta på den vänliga informationen
från Poeter.se redaktion och pling...se då hittar man direkt till sidan
var man får sin faktura.

Trallala å trallala la la

Hoppas jag kommer ihåg detta till nästa gång och avstår att lägga
ner en massa tid på letandet...så kära medpoeter på Poeter.se.

Sluta leta och vänta på påminnelsen....




Övriga genrer av Flicis VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-28 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flicis
Flicis VIP