Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Därute faller regnet. Det är inget jag kan göra något åt, liksom jag inte heller kan ändra det som skett i livets skede. Därute faller regnet.


Regnfall.

Oväntat börjar det regna. Jag har helt fel kläder på mig. Jag blir blöt. Det irriterar.
Men jag kommer hem, kan ta av mig de blöta kläderna, torka mig, ta på torra kläder.
Det regnar än, men jag blir inte blöt.




Fri vers av Bo Flodin
Läst 156 gånger
Publicerad 2019-11-28 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Flodin