Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feeling of light

Is it red, my heart?

Feeling it like light.

If light can be felt.

You have switched it on.




Fri vers (Fri form) av DanielN
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-28 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DanielN
DanielN