Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

daggens doft

Lyssna 

ofta 

gå bredvid, förbi ladugården 

se mig välja 

det givnas bilder övermanna 

 

dränkas av solens speglingar 

 



de ordlösa bäckarnas bilder 

sårbarhetens djupaste mening 

kärlekens oförglömliga bokstav 

 

henne rusa mot 

 den du är 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2019-11-28 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP