Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-M-

 

 

-

 

 

Ramarna vecklar ut sina gnistrande
vingar. Tillvaron, själva närvaron
i resonans med vibrationer 
från en högre frekvens.
Eventuellt kärleken
— evigheten.


Kontemplera istället för att reagera.
Allt är så uppenbart självklart.
Äntligen har jag lärt mig:
flyga, undvika

-låta Det passera.

 Passera långt där nedanför mig.                                                  

Tills jag vaknar igen
och forsar av svart.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fredrik Gaefke
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-28 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Gaefke
Fredrik Gaefke