Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

Nu kommer solen
efter två veckors väntan
får barnet sin måne




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-11-29 00:11



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Texter som äro korta, känns skönt i sinnet borta, då en kommer hem, länge en kan minnas dem, grannen firar sina år med tårta...
(fast hon uttalar tårta som 'torrta', antagligen för att hon är från Landskrona...)
2019-12-01

  Gunnel Eriksson VIP
Underbart med sol och måne,
båda ger ljus.
2019-11-30

  Annie b'larsson VIP
"Here comes the sun, little darlin', here comes the sun, it's allright…"
2019-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP