Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så talar tystnaden


Kroppen
är satan

Själen
är

Gud




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-29 00:37



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Håller med dig, men det finns säkert de som tycker tvärtom. De är det lite synd om.
2019-12-02

  Nanna X
Kort och slagkraftig, svart och vit. Något för julkalendern om du vill?
2019-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg