Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN FOTBOLLENS JUDAS

Fotbollens manliga horor är många,
nu senast Zlatan,
som tidigare sålt sin kropp och själ
till olika kulturers landslag,
och nu även investerar och blir support,
för sitt eget landslags värsta motståndare.

Att lita på någon som komma från en
rappande graffitikulturs gangsterghetto,
är ett spel med högt risktagande,
där falskheten och den narcissistiska
egocentriciteten är nedärvd,
i desperat överlevnadsinstinkt.

Fotbollens värld har dock inga moraliska
värderingar om etnicitet och är även
politiskt och religiöst neutrala.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 351 gånger
Publicerad 2019-11-29 07:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP