Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånat en bild från Google


Hurra Hurra

Idag ska det hurras och kramas med
buller och bång.

Vännerna vill fira mig i stora staden
idag med en munter sång.

Med extra god mat och efterrätt till
ska det va.

Visst kommer det att smaka bra!

Jag kommer att njuta som aldrig förr ,
men oj, vem kommer in från denna dörr.

En tårta så fin ,
nu kommer det ett "grin. .

Tack mina älskade vänner
och alla andra jag känner.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-29 07:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fantastiskt med så goa vänner...härligt...
2019-12-02

  ULJO
Härligt att bli ompysslad. En omtanke som värmer.
2019-11-29
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP