Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt älskade land jag fortsätter skriva om dig

Mitt hjärta ömmar för dig & det gör
så ont att se alla skador som uppstått
på din så vackra oemotståndliga jord
under tiden står ansvariga politiker &
babblar tomma lögnaktiga löftesord!
de ser vad som pågår men struntar i dig
struntar i de skötsamma fogliga laglydiga
alla offer som lider alla helvetes kval
medan förövarna behandlas med silkesvantar
ur dina öppnade groteska sår rinner det blod
infektionen är så extrem att du nu håller
på att tappa livsgnistan hoppet om framtiden
spåren visar upp en enorm förödelse
som bara fortsätter dag som natt...!
raseringen av svensk välfärd går som på räls
försvinner som livets tickande sekunder
trots skyhöga skatter ur folks plånböcker
något är FEL vart tar alla pengar vägen???
människor ropar på hjälp förtvivlans röster
ekar ut & ångesten hörs från deras inre bröst
alltför många lämnas helt ensam utan stöd
sorgliga är att fler & fler tappar sin livsglöd
men vi som vill ha tillbaka tryggheten
säkerheten & välfärden arbetar febrilt
utan att förtröttas eller att ge upp
vi älskar vår svenska jord & folket
som slet hårt & gjorde rätt
vi är många nu som på
de flesta politiker är mätt
de har visat vilka de är
deras handlingar talar
ingen kärlek till landet bär









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-17 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP