Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som drev upp mot ytan


Käre far

liv och död bara ett vingslag emellan

du har lämnat jorden far,

stunden i ditt rum 

kepsen på hyllan din kavaj

så levande på galgen

din blomma i fönstret

under skurar av tårar

så vacker och stilla,

min sorg är den djupaste

kärlek din glädje kan få.




Fri vers (Fri form) av aol
Läst 577 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2019-11-30 09:18



Bookmark and Share


    Muppetto
Sorgen efter en älskad förälder är så outgrundligt djup. På söndag är det 7 månader sen min älskade mamma gick bort.

Du skriver så vackert om sorgen och om de små saker som minner om de vi älskat.
2021-02-26

  Bibbi VIP
Berörande.
2020-03-16

  KattenKin VIP
Berörande om sorgen efter en älskad fars bortgång, som en vacker sista hälsning.
2020-02-29

  Monika A Mirsch VIP
Ett samförstånd över generationer
- vackert och stärkande
att få ta del av
dessa smärtans toner!
2019-12-25

  Lars Hedlin
Starkt och i beröring!
2019-12-15

  Lottie Ålhed VIP
Mycket berörande och vacker text
2019-12-11

  ULJO
Så berörande, vännen
2019-12-03

  ResenärGenomLivet VIP
Berörande om sorgen efter far, men ändå med fina minnen...vackert...
2019-12-02

  Maria Zena Viklund
Så vackert skriver om far!
2019-12-02

  Lena Själsöga Keijser
berörande
vackert
2019-12-02

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt till en älskad och saknad far!
2019-12-02

  Chawa VIP
Gripande om närstående band - tomheten som uppstår och kärleken som består...
2019-12-01

  Blomma-Stjärna VIP
hjärtevarm relation
i liv som i död
2019-12-01

  alicja lappalainen VIP
Ömsint och gripande
2019-12-01

  Alysse VIP
En sista hälsning
som känns i hjärtat
2019-12-01

  Maj-Lis VIP
Vackert och berörande
2019-11-30
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol