Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt mitt i livet

Plötsligt mitt i livet möter jag en främling
där han stirrar på mig från badrumsspegeln
utan att onsdagsmorgonens invanda dåsighet
bekommer honom ens en min.

Hans blick är min,
hans tankar någon annans,
och han ser på mig som en främling.

Vem är han?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Max Hammarstedt
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-30 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Hammarstedt