Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Aquincum


Kärlekens port

Om det är svårt
att öppna
kärlekens port
hur svårt
är det då inte
att stänga den?




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-11-30 23:15



Bookmark and Share


  Blåmes
Ohyggligt svårt. Ibland måste någon annan slå igen den i ansiktet för att den ska stängas. Fint beskrivet!
2019-12-01

  Maiah VIP
Ännu svårare, nästa omöjligt... bra text!!
2019-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP